Ykkösessä pelaava PK-35 Vantaa hakee ensi kaudella tosissaan liiganousua, jonka seura ilmoitti myös tavoitteekseen jo viime kaudella.

Uutisoimme torstaina punamustien kiinnittäneen kaksi liigapelaajaa, kun päävalmentaja Pasi Pihamaa vahvisti sekä Petri Oravaisen että John Weckströmin tulon. Tiedossa on myös Jukka Santalan ja Christoffer Nybergin kontrahdit.

SuomiFutis.com-sivusto haastatteli vantaalaisten kokenutta päävalmentajaa selvittääkseen enemmän joukkueen tilanteesta. Annetaan siis Pihamaalle puheenvuoro.

Minkälaista joukkuetta tässä rakennetaan?

Tietysti vahvempaa joukkuetta kun viime vuonna. Lisätään laatua ja vähennetään määrää.

John Weckströmiä on huhuttu myös Vantaalle. Onko tässä huhussa perää?

Santala (Jukka), Weckström (John), Oravainen (Petri) ja Toffe (Christoffer Nyberg) ovat uudet pelaajat.

Olivatko siinä kaikki pelaajat, jotka ovat tulossa sisään?

//
Tässä yhden kanssa vielä neuvotellaan, mutta ei varmaan muita. Toivotaan, että talvella ei tarvitse enää vahvistuksia enempää hankkia.

Entä onko ketään lähdössä talvella pois?

Ei enää. Uskoisin, että joukkue tulee pysymään nykyisessä muodossaan. Viimevuotisista meillä on muistaakseni 17 tai 18 pelaajasopimusta. Meillä on sitten lupaavia nuoria pelaajia tuolla Helsingin puolen organisaatiossa, joille voi antaa mahdollisuuksia.

Minkälaisiin treeniasioihin punamustat keskittyvät ennen joulua?

Huomenna (perjantaina) mennään Turkuun harjoitusotteluun TPS:ää vastaan. Mitään kovin kovaa treeniä ei tehdä. Lähinnä tässä on vähän uusien pelaajien kanssa tutustumista joukkueeseen ja tapojen opettelua, mitään pelillisiä asioita ei juurikaan tehdä. Peruskuntoharjoittelua.