FC Schalke kohtaa tänään perjantaina Bundesliigan kierroksen 16 avausottelussa berliiniläisen Herthan. Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin uumoillaan yltävän vieraspelissä jälleen avauskokoonpanoon.

Edellisessä kotimatsissa hännänhuippu Augsburgia vastaan valmentaja Huub Stevens oli muuttanut pelisysteemiään niin, että normaalisti yksinäisenä piikkinä häärivä hollantilaiskärki Klaas-Jan Huntelaar sai rinnalleen Pukin. RevierSport-lehti on viikon harjoitusten perusteella sitä mieltä, että myös Berliinissä mennään samalla strategialla.

– Kaikki merkit viittaavat siihen, että kärjessä mennään jälleen tuplaratkaisulla, jossa ”Hunter” (Huntelaar) saa rinnalleen vastaiskuissa vahvan suomalaisen Teemu Pukin, paikallinen urheiluaviisi ennakoi.

Stevens ei paljasta korttejaan


Hollantilaisluotsi Stevens ei suostunut torstain mediatapaamisessa edes vihjaamaan tulevasta pelisysteemistä. Hän ennemminkin sanaili edellisen kierroksen taktisen muutoksen olleen "hädän sanelemaa, jotta Augsburgia vastaan saadaan paras mahdollinen lopputulos".

- Pidin uudesta taktisesta ryhmittymästä aivan yhtä paljon kuin aiemmastakin, sillä se oli menestyksekäs, Stevens heitti.

Ottelu Hertha-Schalke alkaa perjantaina kello 21.30 alkaen Suomen aikaa. SuomiFutis.com-sivusto seuraa tapahtumia ja hankkii tarvittaessa taistelun tauottua asianosaisten kommentteja.