HJK:n kauden komeetta Joel Pohjanpalo ei onnistunut maalinteossa, kun HJK kaatoi Jaron 4-1 maantaina Veikkausliigan kolmannella kierroksella.

HJK:n 2-1-voittomaali syntyi, kun pallo pelattiin puolustajien taakse pystyyn Pohjanpalolle. Maalivahti peitti suoran vetopaikan, mutta Pohjanpalo keskitti kärkiparilleen Akseli Pelvakselle, joka ohjasi pallon päällään maaliin.

– Jaro pelasi linjaa aika ylhäällä, ei tarvinnut kuin lähteä palloa vastaan ja siitä kääntyä nopeasti pystyyn, niin topparit jäivät seisoville jaloille, Pohjanpalo kertoi SuomiFutis-sivustolle ottelun jälkeen.

Jaro meni ottelussa johtoon 10. minuutin jälkeen, mutta HJK periaattessa ratkaisi ottelun kahdella maalilla kolmeen minuuttiin, 17. ja 20. minuutilla.

– Tarvittiin pieni herätysliike tohon. Ei näitä pelejä kävellen pääse läpi. Vieraat aloittivat vahvasti, mutta sitten parannettiin ja saatiin siinä onnistumisia kohtuullisen nopeasti.

Pohjanpalon ei voinut täysin olla peliinsä tyytyväinen, vaikka joukkue voitti ja hänellä oli sormensa pelissä myös voittomaalissa.

– Eihän sitä koskaan voi olla tyytyväinen, jos ei maalia tee. Ensimmäinen asia on tietenkin, että joukkue voittaa, mutta jos ei itse tee maaleja, niin jää aina jotain parannettavaa.

Ottelun jälkeen HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen kiitteli kärkipelaajiensa aktiivista peliä, mutta vihjasi Pohjanpaloa lepuutettavan seuraavassa pelissä, koska on pelannut suuria minuutteja. Jaroa vastaan Pohjanpalo vaihdettiin kentältä 68. minuuttilla Juho Mäkelään.