Saksan maajoukkueen entinen huippukärki ja päävalmentajana maansa pronssille vuoden 2006 MM-kisoissa johdattanut Jürgen Klinsmann antoi tukensa nykyiselle päävalmentajalle Joachim Löwille.

Löw oli Klinsmannin apuvalmentajana vuonna 2006 ja nousi päävalmentajaksi Klinsmannin jätettyä pestinsä. Saksa oli yksi EM-turnauksen suurimpia suosikkeja, mutta putosi välierässä Italialle.

– On selvää, että oli valmentaja kuinka hyvä tahansa, ei se automaattisesti johda menestykseen. Maajoukkue on valmentajan tarkkailun ja työn tulos. Siinä ei ole mitään takeita varmalle menestykselle, Klinsmann kertoi Stuttgarter Nachrichten -lehdelle.

Saksa ei ole voittanut arvokisoissa sitten vuoden 1996 EM-kisojen, mutta on ollut neljän parhaan joukossa sekä EM- että MM-kisoissa nyt neljä kertaa peräkkäin. Klinsmannin mukaan tulevaisuus näyttää valoisalta ja valmennusjohdolle on syytä antaa luottamus myös tulevaisuudessa.

– Tämä joukkue ei ole lähelläkään kehityksensä huippua. He olivat turnauksen nuorin joukkue ja yhä edelleen olemme ajamassa nuorempia sisään.

Unibet tarjoaa EM-futikseen runsaasti mielenkiintoisia ja tuottoisia erikoisvetoja!
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!