Pikkuhuuhkajat pelaa lauantaina Ukrainaa vastaan Lahdessa pelattavassa EM-karsintaottelussa. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun pakkovoitto mielessä, sillä Suomi jäi tiistaina tasapeliin Slovenian kanssa ja Ukraina puolestaan hävisi yllättäen Liettualle.

– Ukraina hävisi Liettualle, joten hekin tarvitsevat voiton. Kumpikaan ei lähde jarruttelemaan, pelistä voi tulla vauhdikas. Toivotaan, että pidämme omassa päässä nollan, mutta uskon, että maaleja nähdään, HJK:ssa pelaava Timi Lahti pohtii Palloliiton nettisivuilla.

Joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuussa, jolloin ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Sinivalkoiset joutuivat tuossa ottelussa puolustuskannalle ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Roope Riski näki punaista.

– Pelasimme viimeksi hyvin ensimmäisen puoli tuntia ennen punaista korttia. Sen jälkeen olimme aivan myllyssä, eli puolustustaistelua.

– Nyt on mielenkiintoista nähdä millainen peli tulee tasakentällisillä. Ukraina on mielestäni ollut paras joukkue, ketä vastaan olemme pelanneet. En tiedä mitä siellä on tapahtunut, kun hävisivät Liettualle. Kertoo ainakin lohkon tasaisuudesta, Lahti pohtii.

Ottelu pelataan Lahden Stadionilla klo 16 alkaen.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!