Hyökkäävän pelin sanansaattajana tunnettu, englantilaisen seurajoukkueen Arsenalin ranskalainen päävalmentaja Arsene Wenger kunnioittaa Espanjan maajoukkueen saavutuksia viime vuosilta.

Pelaa Espanja-Italia NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,18 – 3,12 – 3,55
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Läpi menestysvuosien he ovat yrittäneet pitää saman filosofian pelaamisessaan, mikä on perustunut haluun pitää palloa, Wenger kertoi Eurosport.com:n kolumnissaan.

– Vaikka heillä on ollut ongelmia maalinteossa, he ovat pystyneet pitämään pallonhallinnan itsellään ja ovat maailman parhaita teknisesti. Arvostan suuresti sitä, mitä he ovat tehneet.

Toisaalta Wengerin mielestä Espanja ei ole niin viihdyttävä kuin muutama vuosi sitten.

– He ovat pettäneet oman filosofiansa ja muuttaneet peliään negatiivisemmaksi. Alun alkaen he halusivat pitää palloa luodakseen mahdollisuuksia hyökkäämiseen, nyt sillä halutaan ennen kaikkea välttää tappioita.

– EM-kisoista olen saanut sellaisen kuvan, että heistä on tullut konservatiivisempia. Pallonhallinnalla halutaan estää vastustajan maalintekopaikkojen syntyminen. He ovat mahtavia, mutta heillä on vähemmän hyökkäysaikeita kuin aiemmin.

Wenger pitää Espanjaa kuitenkin suosikkinaan Euroopan mestariksi.

– Mielestäni Espanja on suosikki. He ovat fyysisesti hieman levänneempiä. Vaikka Italian välierä ei mennyt jatkoajalle, kolmas kova peli viikon sisällä voi olla heille vaikea.

Espanja ja Italia kohtaavat tänään EM-kisojen finaalissa klo 21.45.

Pelaa Espanja-Italia NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,18 – 3,12 – 3,55
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!