Italialaisjätti Juventus on pohtimassa Didier Drogban hankkimista täydentämään joukkueen hyökkäyskalustoa, kertoo italialainen Tuttosport-lehti.

Drogban ja toisen ex-Chelsea-hyökkääjän Nicholas Anelkan edustaman kiinalaisseuran Shanghai Shenhuan on uutisoitu olevan keskellä omistajiin liittyvää kriisiä.

Joukkueen puheenjohtaja Zhu Hun, joka on omistaa seurasta 28,5 prosenttia ja oli Drogban ja Anelkan jättisiirtojen takana, on joutunut muiden omistajien hampaisiin toiminnastaan. Viisi muuta omistajaa kertovat, että he eivät olleet mukana pelaajien ostoprosessissa ja seuraan kohdistuneissa investoinneissa.

Eräiden kiinalaislähteiden mukaan Hun ei aio maksaa kuluistakaan kuin 28,5 prosenttia, jonka vuoksi pelaajien jättimäisiä palkkoja ei pystyttäisi maksamaan. Eräiden toisten lähteiden mukaan Hunilla on itsellään ongelmia rahavarantojensa kanssa, jonka vuoksi hän ei pysty enää sijoittamaan seuraan rahaa eikä kuittamaan seuran tekemiä tappiota omasta pussistaan.

Drogba ja Anelka ansaitsevat eri arvioiden mukaan peräti 240 000 euron viikkopalkkaa. Jos seura talouskuri tiukentuu, on mahdollista, että tähtipelaajista joudutaan luopumaan ja Juventus onkin ensimmäisenä iskemässä apajille.

Lyö Betssonille 50 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!