Inter Milaniin paikalliskilpailijasta kesällä siirtynyt hulivilikärki Antonio Cassano ihmettelee syytä, miksi hänet on pudotettu Italian maajoukkueesta.

Pelaa Italia-Tanska Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,52 – 3,85 – 6,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Mies oli vielä kesän EM-kisoissa avauksen pelaajana, mutta syksyn otteluissa miestä ei ole näkynyt.

– En tiedä, miksi kutsua ei ole tullut, mutta toivon että minua harkitaan uudestaan vuoden 2014 MM-kisoihin mennessä, Cassano kertoi italialaisessa TV-ohjelmassa Che Tempo Che Fassa.

30-vuotias hyökkääjä on iskenyt Serie A:ssa neljä maalia tähän mennessä ja on ollut osaltaan joukkueensa hyvän alkukauden rakentajana.

– Kauden alkuni Interissä on ollut hyvä ja toivottavasti jatkokin sujuu samaan malliin.

Temperamenttinen persoona tarvitsee vapauksia

Barista lähtöisin oleva Cassano tunnetaan temperamenttisena pelaajana, jolla on ollut runsaasti ongelmia urallaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Taituri paljastaa hylänneensä kauden alla siirron Italian viime kauden mestarijoukkueeseen, koska ei uskonut sopeutuvansa seuran toimintakulttuuriin.

– Olen kolme kertaa torjunut Juventuksen tarjouksen. He haluavat vain sotilaita sinne, jotka menevät minne käsketään. Minä haluan puolestani mennä välillä minne itse haluan.

Inter on Italian liigassa kärjen tuntumassa neljäntenä ja taistelee tosissaan jopa mestaruudesta tällä kaudella. Viime kaudella joukkue jäi eurosijojen ulkopuolelle kuudenneksi.

Pelaa Italia-Tanska Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,52 – 3,85 – 6,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!