Inter Milanin kanssa sopimussolmussa ollut hollantilaistähti Wesley Sneijder on tehnyt täyskäännöksen ja on sittenkin suostumassa seuran vaatimuksiin. Goal.com:n mukaan seuran presidentti Massimo Moratti kertoi maanantaina, että he ovat erittäin toiveikkaita siitä, että hollantilaispelaaja allekirjoittaa uuden sopimuksen seuran kanssa.

Pelaajalla on vanha sopimus voimassa kevääseen 2015, minkä arvo on kuusi miljoonaa vuodessa. Seura kuitenkin haluaa pelaajan allekirjoittavan vuoteen 2016 asti voimassa olevan sopimuksen, jonka arvo on vain neljä miljoonaa euroa vuodessa.

Seuran mukaan uusi sopimus on linjassa heidän taloustavoitteiden kanssa ja mikäli pelaaja ei suostu allekirjoittamaan uutta sopimusta, on hänet myytävä. Nyt pitkän epäselvyyden jälkeen näyttääkin siltä, että pelaaja sittenkin on jäämässä seuraan.

Hollantilainen on ollut sivussa pelaajasta kokoonpanosta sitten syyskuun lopun. Vaikka päävalmentajan mukaan syyt ovat olleet puhtaasti pelilliset, voidaan hyvällä omalla tunnolla olettaa sopimusasioiden olevan merkittävä tekijä laadukkaan pelimiehen vähien minuuttien taustalla.