Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinhon mielestä Mario Balotelli ei ollut mikään ongelmatapaus pukukopissa. Luotsin mielestä italialaisen ohjeistaminen oli jopa miellyttävää.

– Balotelli, Zlatan Ibrahimovic, Marco Materazzi. He eivät ole vaikeimpia pelaajia käsitellä, Mourinho tokaisi Rai Sport Italian haastattelussa.

Balotelli on ajautunut sivuraiteille Manchester Cityn riveissä. Kärkimiehellä on ollut tasaisin väliajoin ongelmia joukkueen managarin Roberto Mancinin kanssa.

– Balotellin kanssa oli jopa hauskaa, Mourinho heittää.

Ongelmia ohjeistuksessa

Mourinho on aiemmin myöntänyt, että luotsilla oli vaikeutensa Balotellin kanssa Inter Milanin aikoina. Aina ohjeistus ei mennyt toivotulla tavalla perille, sen Mourinho sai kokea esimerkiksi Mestarien liigan ottelussa Rubin Kazania vastaan syyskuussa 2009 (lue lisää tästä).

Mourinhon mielestä Balotelli tai muutkaan hänen mainitsemansa tähtinimet eivät kuitenkaan kuuluneet ”vaikeisiin ihmisiin”.

– Mario oli hauskaa seuraa. Voisin kirjoittaa kaksivuotisesta Interin ajasta hänen kanssaan 200 sivun pituisen kirjan, mutta se ei olisi draamaa. Kirja olisi komediallinen, Mourinho on todennut aiemmin.