Manchester Cityn ongelmahyökkääjä Mario Balotelli on lähellä siirtoa takaisin kotimaahansa Italiaan. Englantilaisseura on neuvotellut kahden suurseuran – Juventuksen ja AC Milanin kanssa – mahdollisesta siirrosta, mutta on tiukkana hintapyyntönsä kanssa, kertoo BBC Sportin jalkapallotoimittaja David Ornstein Twitter-tilillään.

Manchester Cityn pyyntihinta, 24 miljoonaa euroa, saattaa osoittautua liian korkeaksi. AC Milan on julkisesti aiemmin kertonut, että se ei pysty nykyisen taloudellisen tilanteen vallittessa venymään huippusiirtoihin (uutinen) ja mikäli City pitää tiukkaa linjaa, jää siirto toteutumatta.

Juventus elää uutta nousukautta mestaruuden ja Mestarien liigan edustuksen jäljiltä, mutta italialaisten jalkapalloseurojen rahapussien nyörit lienevät järjestäen tiukasti ummessa.

Cityn italialaisluotsi Roberto Mancini on toistuvasti vakuutellut, että hänen ja tuittupäähyökkääjän välit ovat kunnossa. Miehet ottivat jopa fyysisesti äskettäin yhteen harjoituksissa, mutta Mancini on puolustellut pelaajaa. Miehen vaisut esitykset kentällä ovat kuitenkin mietityttäneet seuraa ja seura saattaakin haluta eroon pelaajasta tehdäkseen tilaa uusille kokelaille.