AC Milanin varapuheenjohtaja Adriano Galliani uskoo, että seura pystyy ensi kaudella jopa mestaruuteen. Joukkue on tällä hetkellä yksi sarjansa kovakuntoisimmista joukkueista ja on noussut surkean aloituksen jälkeen jo neljänneksi, kun kolme parasta kauden jälkeen pääsee Mestarien liigaan.

Yksi Milania asteen korkeammalle nostaneista pelaajista on tammikuun lopulla seuraan siirtynyt Mario Balotelli, joka yhdessä mm. Stephan El Sharaawyn kanssa muodostaa pelotteen vastustajille.

– Emme pääse muuttamaan mennyttä, mutta meidän suorituksemme ovat olleet erinomaisia viime aikoina ja voimme olla jopa kolmansia muutaman päivän sisään, football-italia.net-sivusto siteerasi miestä.

Milan on pelannut nyt seitsemän ottelua ilman tappioita, Balotelli puolestaan on pelannut kolme ottelua, joissa on onnistunut jo neljästi maalinteossa. Sharaawy on koko sarjan maalipörssin kakkonen 15 osumallaan.

Balotelli ei saa pelata Barcelonaa vastaan

Perjantaina Milan kukisti Parman 2-1-lukemin. Balotelli teki voittomaaliksi jääneen osuman vapaapotkusta, mikä yllätti hänet seuraan hankkineen Gallianinkin.

– En muista aiemmin nähneeni häneltä niin hienovaraista potkua muurin yli. Muistelen hänen lähinnä iskeneen vain älyttömällä voimalla.

– Meillä on ollut paljon nuoria pelaavassa kokoonpanossa, jotka pääasiassa ovat olleet italialaisia. Ensi kaudella joukkueen runko tulee olemaan sama ja mei olemme valmiita voittamaan mestaruus.

Milan taistelee Mestarien liigan pudotuspeleissä vielä ehkä liian kovaa vastustajaa Barcelonaa vastaan. Otteluparin avausosa on ensi viikolla Milanossa ja paluuottelu Kataloniassa maaliskuun alussa.

Balotelli ei saa pelata AC Milanin paidassa, koska esiintyi Mestarien liigan lohkovaiheessa jo Manchester Cityn nutussa.