David Beckham on edelleen luottavainen, että PSG voi edetä jatkoon Mestarien liigassa Barcelonaa vastaan. Keskikenttäpelaaja muisti antaa sympatiansa myös loukkaantuneelle Lionel Messille.

PSG taisteli Pariisissa 2-2-kotitasapelin noustuaan kaksi kertaa tappioasemasta. Kahden vierasmaalin antaminen katalonialaisille tekee toisesta ottelusta vaikean PSG:lle, mutta Beckham muistutti silti tasapelin olevan tappiota parempi tulos.

– Se on parempi kuin 2-1. Se tulee olemaan vaikeata, mutta ei olemassa syytä, miksi emme voisi mennä sinne ja saada tulosta, Beckham sanoi ITV:lle soccerway.com-sivuston mukaan.

Beckham oli noussut joukkueensa avaukseen, mistä englantilainen muisti kiitti luotsiaan Carlo Ancelottia.

– Olin toki hyvin iloinen aloittaessani. Manageri on aina osoittanut paljon luottamusta, etenkin suurilla hetkillä. Tiistaina oli hetki seuralle ja olin iloinen aloittaessani.

Barcelonan tähti Lionel Messi loukkasi ottelussa jalkansa ja joutui tulemaan vaihtoon. Beckham toivoo miehelle kaikkea hyvää:

– Toivon, että Messi ei ole loukkaantunut. Toivottavasti hän on kunnossa tuleviin peleihin. Toivomme hänelle kaikkea hyvää, Beckham sympatisoi.

Katso läpi myös yllä oleva kuvagalleria.