Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiisin mukaan seura on ottanut yhteyttä Manchester Cityyn. Seurat saattavat tulevaisuudessa vääntää Edin Dzekon ja Edinson Cavanin seuraavista siirroista.

Valioliigaseura on tiettävästi kiinnostunut nappaamaan Cavanin Serie A:sta. Minkäänlaista konkreettista tarjousta City ei kuitenkaan ole ilmeisesti vielä pelaajasta tehnyt. Napoli sen sijaan uskoo Dzekon olevan hyvä korvaaja Cavanille.

De Laurentiis sanoo olleensa Lontoossa Steven Jobs -elokuvan ensi-iltaa varten:

– Ja sitten sanoin urheilujohtaja Riccardo Bigonille, että ottaa yhteyttä Manchester Cityyn avatakseen keskustelun Dzekosta ja katsoakseen, mitkä ovat heidän suunnitelmansa Cavanin suhteen, seurapomo kertoi toimittajille goal.com-sivuston mukaan.

– On olemassa paljon keskustelua, mutta vähemmän tekoja, kun tullaan oikeasti rahan käyttämiseen, De Laurentiis jatkoi.

Napoli-pomo otti myös kantaa seuran uuden päävalmentajan valintaan. Chelsean jättävä Rafael Benitez on ollut yksi esillä olleista nimistä sen jälkeen, kun Walter Mazzarri ilmoitti jättävänsä pestin (uutinen).

– Olen kuullut paljon nimiä viimeisen kuuden kuukauden aikana, kun tiesin, että Mazzarri lähtisi. Uusi valmentaja tulee olemaan Napolin standardien mukainen, De Laurentiis ilmoitti.