Italian Serie A:n kakkoseksi menneellä kaudella sijoittuneen Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on matkustanut Lontooseen neuvottelemaan Chelsean kauden päätteeksi jättävän Rafael Benitezin kanssa päävalmentajan pestistä, kertoo Eurosport tiistaina.

Napolin monivuotinen päävalmentaja Walter Mazzarri ilmoitti juuri sunnuntaina Serie A -kauden päätyttyä, että ei jatka enää seurassa. Miehen uudesta osoitteesta ei ole vielä tietoa.

Benitezin, joka tuli Chelseaan kesken kauden potkut saaneen Roberto Di Matteon tilalle, alaisuudessa lontoolaisseura sijoittui Valioliigassa kolmanneksi ja juhli Eurooppa-liigan voittoa. Mies tiedotti jo aiemmin keväällä, että sopimus Chelsean kanssa kattaa vain ja ainoastaan juuri päättyneen kauden loppuun asti.

Benitez on aiemmin valmentanut Italiassa Inter Milania vuonna 2010. Mies hankittiin Realiin siirtyneen ja triplan edelliskeväänä voittaneen Jose Mourinhon tilalle, ja koska tulokset olivat heikohkoja, sai mies kenkää seurasta jo syyskauden päätteeksi.

Benitez vietti sapattivapaata valmennuksesta ennen Chelseaan liittymistä viime syksynä.