Sunderland erotti managerinsa Paolo Di Canion viikko sitten ja hiljalleen tietoja potkujen syistä on alkanut tupsahdella Englannin mediassa. Daily Mirror raportoi, että West Bromwich-tappion jälkeen Di Canio avaisi sanaisen arkkunsa, joka johti lopulta hänen potkuihinsa.

Di Canio aloitti ottelun jälkeisen palaverin ottamalla lasillisen vettä, sylki sitä ylöspäin omalle naamalleen ja hieroi sitä kasvoilleen. Hän toisti tämän muutaman kerran ennen kuin aloitti verbaalisen avautumisen tappiosta. Vesitemppu oli häneltä metaforallinen esitys siitä, että joukkue sylki hänen kasvoilleen. Sen jälkeen hän vaati pelaajiaan tekemän samoin itselleen.

Daily Mirrorin mukaan Di Canio olisi halunnut viskata pelaajiensa kasvoille myös muutakin kuin pelkästään vettä ja se sai aikaan myös pelaajien avautumisen tilanteen. Kova sanaharkka jatkui myös seuraavan päivän harjoituksissa jonka jälkeen hän käski pelaajien soittamaan omistaja Ellis Shortille jos haluavat hänelle potkut.

Pelaajat ottivat vihjeestä vaarin ja lopulta Short joutui erottamaan managerin pelaajien vaatimuksesta. Nyt Sunderland etsii uutta manageria.