Saksan maajoukkueen kaikkien aikojen maalipörssissä jaetulle ykkössijalle noussut konkarihyökkääjä Miroslav Klose, 35, kertoo saaneensa tarjouksia Pohjois-Amerikan MLS-sarjasta.

Mahdollinen siirto tulee ajankohtaisesti kauden jälkeen, kun Klosen sopimus Serie A -seura Lazion kanssa päättyy. Mies on aiemmin kertonut saattavansa palata vielä kotimaahansa pelaajauransa aikana, mutta kertoo nyt saaneensa ”upeita” tarjouksia MLS-seuroilta.

– Faktana voin kertoa, että olen saanut kaksi erinomaista tarjousta Yhdysvalloista MLS-sarjasta. En halua sulkea mitään pois tällä hetkellä, Soccerway.com siteerasi konkaria.

Yksi vaihtoehto on palata FC Kaiserslauterniin, missä mies nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuosina 1999-2004.

– Onko tulevaisuuteni FC Kaiserslauternissa? Seura on ja tulee aina olemaan sydämessäni. Mesut Özilin siirtyminen Arsenaliin kertoo jälleen jalkapallomaailmasta sen, että kaikki on mahdollista. Yhdellä hetkellä olet onnellinen yhtäällä ja seuraavaksi oletkin jo toisaalla.

FC Kaiserslauternia edustaa myös Suomen A-maajoukkuepelaaja Alexander Ring.

Klose teki maalin Saksan paidassa viime perjantaina 3-0-voitossa Itävallasta. Osuma oli hänelle maajoukkueuransä 68:s ja tuolla lukemalla hän nousi Saksan kaikkien aikojen ykköspyssyksi yhdessä legendaarisen Gerd Müllerin kanssa.