Ilveksen kannattajia hellitään jälleen mukavalla sopimusuutisella, kun joukkueen pitkäaikaisin pelaaja, hyökkääjä Matti Jokinen, on kirjoittanut nimensä yksivuotiseen sopimuspahviin.

Äärettömän juonikkaana boksipelaajana, erittäin pidettynä joukkuepelaaja sekä suorapuheisena seuramiehenä tunnettu ”Masa” on kujeillut Ilveksessä koko sen uuden tulemisen ajan eli kaudesta 2008 saakka.

Jokinen murtautui TKT:n 2. divisioonamiehistöön jo kaudella 2004 hontelona, mutta itseluottamusta uhkuvana veijarina ja tuon jälkeen mies on ollut tamperelaisjalkapallopiirien parhaimpia kärkipelaajia joka kausi.

Pari isompaa loukkaantumista, kuten polven eturistisidevamma, on ajoittain hidastanut vauhtia toviksi, mutta aina mies on palannut takaisin.

– Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta! Oli kohtuullisen helppo päätös jatkaa Tampereen ykkösporukassa! Taitaa käynnistyä jo seitsemäs vuosi putkeen Ilveksessä. Viime vuosi oli joukkueelta hyvä, mutta omalta osalta pettymys. Halu näyttää on iso, kommentoi Jokinen seuran kotisivuilla.

Ilves sijoittui viime kaudella Ykkösessä neljänneksi ja kuuluu sarjan nousijasuosikkeihin tulevalla kaudella.