Veikkausliigassa viime kaudella yhdeksänneksi sijoittunut FC Inter on solminut kaksivuotisen sopimuksen laitapuolustajana pelaavan Stefan Marinkovicin kanssa. 19-vuotias Marinkovic siirtyy Interiin hollantilaisesta Ajaxista, jonka maineikkaassa nuorisoakatemiassa hän pelasi kolmen vuoden ajan.

Sveitsissä syntynyt ja uransa aloittanut Marinkovic on pelannut sekä Sveitsin että hänen vanhempiensa synnyinmaan Serbian nuorisomaajoukkueissa. Ennen siirtoaan Ajaxiin hänen seuransa oli FC Luzern.

Interin testissä jo tammikuussa ollut 188-senttinen puolustaja vaihtoi Ajaxin akatemian mielellään miesten peleihin Interissä.

– Joukkue on ottanut minut vastaan erittäin hyvin ja kaikki on toiminut seurassa niin kuin pitääkin. Odotan innolla pääseväni pelaamaan aikuisten sarjoissa ja parhaassa tapauksessa tämä siirto voi toimia hyvänä ponnahduslautana urallani, Marinkovic kertoo.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma kertoo seuranneensa Marinkovicia jo jonkin aikaa ennen testijaksoa.

– Tiesimme käytännössä heti kauden päättymisen jälkeen, että tarvitsemme vasemman laitapuolustajan. Sain Marinkovicista vinkin jo viime vuonna yhdeltä kontaktiltani, hollantilaisvalmentaja muistelee.

Marinkovic on Interin mukana jo huomenna pelattavassa Liigacupin ottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Lähde: FC Interin tiedote