HJK harjoittelee parhaillaan Turkissa. Joukkue mittasi virettään maanantaina Venäjän kakkostasolle pyrkivää FK Tuymenia vastaan. Saldona helsinkiläisille ottelusta 0-1-tappio

HJK:n laituri Nikolai Alho oli tyytyväinen joukkueen pelissä melkein kaikkeen ja leirissä kaikkeen. Vain se viimeinen silaus, maalinteko, tökkii.

– Hyvällä fiiliksellä lähdettiin pelaamaan! Ensimmäinen jakso oli ihan meidän, pallo ja jätkät liikkuivat nastasti. Hyökättiin monipuolisesti laidoilta ja keskeltä, lyhyttä ja pitkää. Saimme tilanteita paljon, ei mitään superpaikkoja, mutta ratkaisut maalipaikoissa olivat huolimattomia, Alho kertoi OrsaSportin haastattelussa.

– Toisella puoliajalla venäläiset prässäsivät ja saivat riistoja keskialueella. Yksi heidän keskityspalloistaan jäi maalillemme pomppimaan, ja siitä 0-1. Maalin jälkeen pelimme hieman heikkeni, emmekä saaneet palloja niin aktiivisesti hyökkäyskolmannekselle.

Kansainväliset pelit hyvissä olosuhteissa tekevät aina terää, vaikka tappio harmittaa.

– Kaiken kaikkiaan loistava treenimatsi tähän ajankohtaan. Venäläisjoukkue oli todella hyvä prässäämään ja lähti nopeasti vastahyökkäyksiin. Niillä on erilainen tapa pelata kuin mihin olemme tottuneet.

– Tiistaina vielä treenataan, sitten tullaan Suomeen ja huilataan pari päivää. Sen jälkeen taas kansainvälinen peli Tukholmassa Hammarbytä vastaan!

Veikkausliiga puolestaan alkaa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna ja HJK isännöi Jaroa.