Atlético Madridin mestaruusjuna Espanjan La Ligassa pysyi raiteillaan, kun joukkue haki 2-0 -vierasvoiton Getafesta. Juhlat saivat kuitenkin synkän sivumaun, kun joukkueen toisesta maalista vastannut tähtihyökkääjä Diego Costa kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan.

Costa teki 84. minuutilla ottelun viimeiseksi jääneen maalin, mutta hän liukui pahasti jalka edellä päin maalitolppaa. Brasilialaissyntyisen Costan sääri aukesi ja mies kannettiin paareilla ulos kentältä. Ensivaikutelma loukkaantumisesta on vakava.

Maali oli Costalle kauden 26:s. Hän oli ehtinyt jo missata ottelussa aiemmin rankkarin, kolmannen kerran tällä kaudella. Atléticon avausmaalin puski maaliin uruguaylaispuolustaja Diego Godin.

Costan loukkaantuminen olisi kova isku paitsi Atléticon mestaruus- ja Mestarien liiga -haaveille, niin myös Espanjan maajoukkueelle. Äskettäin edustusoikeutensa Brasiliasta Espanjaan vaihtaneelle Costalle on suunniteltu isoa roolia Espanjan MM-kisajoukkueessa.

[Päivitys klo 22.15: Atlético Madrid vahvisti pian ottelun jälkeen, ettei Costan loukkaantumisessa ole kyse mistään vakavammasta, vaan mies sai pelkän avohaavan.]