HJK otti toisen voiton kauden alkuun, kun KuPS kaatui Helsingissä lukemin 3-1 (2-1) lauantaina. Viime sunnuntaina Jaro kaatui Sonera Stadionilla 1-0-lukemin.

Tuore kärkimieshankinta Macoumba ”Big Mac” Kandji pääsi heti avaukseen ja vastasi huutoon. Pitkänhuiskea senegalilaiskärki ampui joukkueen 1-1-tasoituksen 28. minuutilla. KuPS oli mennyt alkuminuuteilla johtoon Miikka Ilon maalilla.

HJK:n Robin Lod iski ennen taukoa jo 2-1-johtolukemat ja toisella jaksolla Mikael Forssell laukoi pilkulta loppulukemiksi 3-1, kun KuPS-vahti Tomi Maanoja oli torpannut Kandjin alueellaan sääntöjen vastaisesti. (maaleista lisää alta HJK:n twiiteistä.)

Lauantaina pelattiin kaksi muutakin ottelua. Historiansa ensimmäistä liigapeliään pelannut Seinäjoen Jalkapallokerho avasi heti pistetilinsä RoPS:n vieraana 1-1-lukemin. Aleksandr Kokko vei RoPS:n johtoon avausjaksolla ja SJK-toppari Pavle Milosavljevic tasoitti 65. minuutin kohdalla.

Kolmen ottelun avausviikonloppuna MYPA:lle hävinnyt Honka otti kauden avausvoittonsa, kun TPS kaatui Turussa Roni Porokaran’n puskuosumalla.
Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kolmella ottelulla.

(Päivitys 17.58: Lisätty kahden muun ottelun tulokset)