Jos Suomessa HJK on jatkanut viime kauden mestaruusmarssiaan jo kahden voiton turvin kuluvalla kaudella, on Ruotsin hallitseva Mestari Malmö FF aloittanut kauden murskaavasti.

Joukkue otti lauantaina jo kolmannen peräkkäisen voittonsa kauden alusta lukien, kun Gefle IF kaatui kotikentällä 1-0-lukemin. Huuhkajissa pääasiassa puolustajana pelannut Markus Halsti kirjautti täydet minuutit Malmön paidassa tutulla keskikenttämiehen paikallaan.

Geflen paidassa pelaava suomalaispuolustaja Jens Portin pelasi myös täydet minuutit vasempana pakkina.

Malmön kauden kolme voittoa on tullut maalierolla 7-0. Malmön voittoputki kotimaan sarjassa on nyt kuuden ottelun mittainen. Se päätti viime kauden kolmen voiton suoraan.