Ykkönen jatkuu sunnuntaina kolmen pelin voimin. llveksen Tomi Petrescu odottaa ensimmäistä peliä innolla, kun vastaan asettuu PK-35 Vantaa vieraissa.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään Vantaalle. Harjoituspeleissä on jo tullut todettua, että tässä ei yhtään helppoa peliä tule olemaan, kommentoi Petrescu seuran verkkosivuilla videohaastattelussa.

Keskikentällä ja hyökkäyksessä operoiva Petrescu teki joulukuussa Ilveksen kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Mieheltä löytyy reippaasti kokemusta myös Veikkausliigasta.

Katso yllä olevasta videosta miehen haastattelu kokonaan.

Vuosaaressa odotettu kauden alkua

Yksi Ykkösen ensi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista on kauteen satsannut Viikingit. Vuosaarelaiset aloittavat kautensa vierasottelulla Jippoa vastaan.

– Alkukauden pelit ovat aina kovaa, fyysistä vääntöä ja taistelua, ja siinähän JIPPO on omimmillaan, eli siinä mielessä vastus on jopa todella haastava. Kuten olen ennenkin sanonut, sarja on kuitenkin tänä vuonna niin tasainen, että ei ole hirveästi väliä kuka on vastassa. Aina pitää olla parhaimmillaan, päävalmentaja Ilkka Jäntti arvioi seuran verkkosivuilla.

– Nyt aloitamme tietysti myös pitkällä vierasmatkalla, mutta jokaisen joukkueen luona sarjassa on käytävä ainakin kerran, ja tämän jälkeen sitten yksi pitkä vierasreissu on takana.

Viikinkien loukkaantumistilanne on hyvää vauhtia parantunut otteluun.

Ykkösen pelit 27.4.

FC Jazz – AC Oulu
JIPPO – FC Viikingit
PK-35 Vantaa – Ilves