AIK:hon täksi kaudeksi siirtynyt Eero Markkanen teki jo kauden toisen maalinsa Tukholman paikallisottelussa Djurgårdenin ja AIK:n välillä. 22-vuotiaan Markkasen maali oli upea vasemman jalan pommi rangaistusalueen ulkopuolelta maalin ylänurkkaan.

Markkasen 3-0 -maali jäi myös AIK:n voittomaaliksi, sillä Djurgårdenin kirivaihe riitti vain kahteen kavennusmaaliin ja loppunumerot kirjattiin AIK:n eduksi 3-2.

Mediassa Eero Markkanen on saanut kaikkein suurimman huomion. Maalia on jo nyt ylistetty kierroksen komeimmaksi maaliksi, mutta monet uskovat, että suomalaissankarin osumaan palataan vielä syksylläkin kauden komeimpia maaleja muistellessa. Ja mikä tärkeintä, maali syntyi kovimmassa mahdollisessa paikassa, Tukholman derbyssä.

Itse asiassa JJK-kasvatti Markkanen teki ottelussa kaksikin maalia, mutta vain toinen näistä merkittiin aikakirjoihin. Maalin ylle asetetut kamerat kertovat, että Markkasen ensimmäisen puoliajan pusku ylitti maaliviivan. Tuomari kuitenkin tulkitsi Djurgården-puolustajan putsanneen pallon väljemmille vesille, ennen kuin se ylitti viivan kokonaan.

Alla olevasta Markkasen twiittauksesta voit itse tulkita, kävikö pallo maalissa ja olisiko suomalaisen kauden oikea maalisaldo jo kolme.

Katso video Markkasen hyväksytystä unelmamaalista tästä linkistä. Herregud!