Manchester United ei tule nostelemaan tällä kaudella enää pokaalia. Ja kauden päätteeksi useampi mies saattaa lähteä uusiin maisemiin Daily Mailin mukaan.

Joukkue on uudistumassa ensi kaudeksi rajusti. Moni pelaaja taistelee tällä hetkellä jatkonsa puolesta. ManU-leiristä keskikenttämies Darren Fletcher on panottanut pelaajien omia näyttöjä.

– Meillä on nyt viisi liigapeliä jäljellä, eikä meillä ole minkään puolesta pelattavaa. Se on ainutlaatuinen kokemus meille ja olemme pettyneitä sekä satutettuja. Meidän on silti pelattava nämä pelit ja voitettava ne, Fletcher valoi motivaatiota lehden mukaan.

– Hän (Moyes) varmasti läpikäy tätä kautta ja ymmärtää sen olleen pettymys. Odotan, että joitain hankintoja on tulossa. On aika näyttää managerille, että ansaitsee olla tässä seurassa, Fletcher jatkoi.

Patrice Evra on liittymässä seurassa lähtölistaan Nemanja Vidicin, Rio Ferdinandin, Ryan Giggsin ja Andersonin seuraksi. Alex Buttnerin, Nanin, Ashley Youngin, Shinji Kagawan ja Tom Cleverleyn jatko seurassa on edelleen auki.