AC Milanin ja Italian maajoukkueen hyökkääjä Mario Balotelli latasi täysladallisen Sky Italian jalkapalloasiantuntijoita Zvonimir Bobania, Giancarlo Marochhia ja Christian Panuccia kohtaan. Kolmikosta jokainen on ex-huippupelaajia Italian sarjoista sekä maajoukkuetasolta.

Balotelli kuuli miesten kommentit hänestä perjantaina tullessaan lehdistöalueelle 0-2-lukemin tulleen Roma-tappion jälkeen. Asiantuntijoiden tv-kommenttien mukaan Balotelli ”ei ole huippupelaaja”.

Ottelussa Balotelli oli avauksessa, mutta ei saanut laukaustakaan maalia kohti ja hänet vaihdettiin kentältä toisella jaksolla. Räväkkä italialainen heitti kommentissaan piikin arvostelijoille.

– Se oli tavallinen peli. En ymmärtänyt vaihtoani heti, mutta se varmaan johtui siitä, että studiossa sanottiin etten ole huippupelaaja, Balotelli kuittasi Football-Italia-sivuston mukaan.

Balotelli suorastaan hermostui, kun Marochhi kysyi hänen liikkumisestaan kentällä.

– Et todellakaan tiedä mitään jalkapallosta. Luota minun sanaani, et tosiaankaan tiedä mitään. En ole itse koskaan sanonut olevani huippupelaaja. Olen normaali pelaajaa ja menee oma aikansa nousta maailmanluokkaan. Asiat, mitä esitit minulle, eivät ole syy siihen etten ole huipulla.

– Jokainen peli on erilainen. Jos en päässyt maalin lähellä tänään, siihen on syynsä. Puhutte aina minusta. Kun Milan voittaa, Mario on hyvä. Kun häviämme, on se Marion vika.

Kommenttinsa sanottua Balotelli sivuutti muut mediat ja painui suoraan pukukoppiin eikä palannut enää lehdistön eteen.