Melkoisesta tuntemattomuudesta täksi kaudeksi yllättäen Manchester Unitedin Valioliiga-miehistöön tunkeutunut Adnan Januzaj on tehnyt valintansa maajoukkueen suhteen.

Belgian maajoukkue vahvisti Twitter-tilillään, että 19-vuotias Januzaj edustaa myös maajoukkuetasolla Punaisia Paholaisia. Punaiset paholaiset on niin Belgian maajoukkueen kuin Manchester Unitedinkin lempinimi.

Belgia oli taivutellut Januzaj’ta määrätietoisesti pitkin viime vuotta ja vihdoin päävalmentaja Marc Wilmots sai mieheltä myöntävän vastauksen.

 

Belgiassa syntynyt Januzaj olisi saanut edustaa myös Albaniaa, Turkkia, Serbiaa ja vielä toistaiseksi epävirallisissa maaotteluissa Kosovoa. Myös Englannin päävalmentaja Roy Hodgson väläytti Januzaj’n valitsemista Englannin maajoukkueeseen, mutta sen edustusoikeutta Januzaj’lla ei kuitenkaan ollut. Etenkin Kosovo oli kuitenkin halukas valitsemaan Januzaj’n johtotähdekseen.

Laitalinkin paikalla viihtyvä vasenjalkainen Januzaj on tehnyt kauden valioliigaotteluissa Manchester Unitedille neljä maalia ja alustanut neljä.