Saksan kentillä jatketaan keskiviikkona Saksan cupin välieriä, kun tiistaina finaaliin tiensä raivanneelle Borussia Dortmundille etsitään vastustajaa.

Jälkimmäisessä välierässä kotimaan liigamestaruuden jo varmistanut viime kauden triplamestari Bayern München kohtaa kakkostasolla pelaavan FC Kaiserslauternin, jonka rivejä edustaa maajoukkueemme keskikenttämies Alexander Ring, 23.

Keskikentän työmyyrä on saanut kaudella vastuuta vaihtelevasti ja on seurannut 2. Bundesliigan noususta taistelevan seuransa kaksi edellistä peliä penkin puolelta.

Neljässä cup-pelissä aiemmin kaudella hän on pelannut kahdesti avauksessa ja kakkosliigassa hän on pelannut kaikkiaan 18 ottelussa 30:sta mahdollisesta.

Bayernilla keltanokka maalin suulla

FC Kaiserslauternin jatkohaaveille nostetta antaa Bayernin maalivahtitilanne. Ykkösvahti Manuel Neuer loukkasi itseään viikonlopun liigapelissä Dortmundia vastaan eikä ole saksalaislähteiden mukaan pelikunnossa.

Joukkueen kakkosvahti Tom Starkekin potee kyynärpäävammaa, joten maalin suulla nähdään viikonloppuna Neuerin tilalle tullut ja ykkösmiehistössä debytoinut 20-vuotias Lukas Raeder.

Ottelu pelataan Münchenissä keskiviikkona klo 21.30 Suomen aikaa alkaen.