Laitapuolustaja Janne Sakselan karmea epäonni ei ota loppuakseen. Täksi kaudeksi JJK:sta RoPS:iin siirtynyt Saksela loukkasi vasemman polvensa vakavasti rovaniemeläisten viime torstain harjoituksissa.

– Harjoitusten alkuverryttelyssä hyppäsin pääpalloon ja edessä ollut pelikaveri peruutti hieman taaksepäin. Alas tullessani jalka jäi alle hieman huonosti ja tunsin polvessa sellaisen pikkuisen oudon tunteen. Jatkoin kuitenkin treenit loppuun kun polvi ei ollut mitenkään erityisen kipeä, Janne Saksela kertoo loukkaantumisestaan Lapin Kansan sivuilla.

21-vuotias Saksela ei pelannut viime kaudella ainuttakaan Veikkausliiga-ottelua toukokuussa tulleen polvivamman takia. Kauden päätteeksi hän teki kaksivuotisen sopimuksen RoPS:in kanssa. Kuntoutumisensa jälkeen Saksela oli jo raivannut tiensä takaisin Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen avauskokoonpanoon.

– Tutkimuksissa lääkäri totesi, että kyseessä on sama vamma kuin viime kaudellakin eli vasemman polven eturistisidevamma. Lääkärin mukaan vamma pitää minut pois kentiltä tämän kauden kokonaan, 21-vuotias HJK:n kasvatti jatkaa alakuloisena.

– Kyllähän tämä mielen matalaksi pistää, on sellainen tyhjä olo. Meikäläisen kohdalla on ollut aina niin, että kun kaikki tuntuu menevän hyvin, niin tulee jotain isoja vastoinkäymisiä. Ei tässä muu auta kuin siirtää katseet eteenpäin ensi kauteen, RoPS-puolustaja pohtii.