Valioliigan sarjajumbo Sunderland aiheutti todellisen sokin mestaruudesta kamppailevalle Manchester Citylle. Manuel Pellegrinin miljoonamiehistö johti ottelua pitkään Fernandinhon jo alkuminuuteilla tekemällä maalilla, mutta vierasjoukkue nousi rinnalle ja ohi.

Sunderlandin sankariksi nousi 21-vuotias hyökkääjä Connor Wickham, joka teki vieraiden 1-1 -maalin 73. minuutilla ja johtomaalin kymmenen minuuttia myöhemmin. Molempiin maaleihin esityön teki italialainen Emanuele Giaccherini.

City puristi loppumetreillä ottelusta kuitenkin tasapelipisteen. Tärkeän tasoitusmaalin sinipaidoille ampui aivan pelin lopussa Samir Nasri.

Liverpool on Manchester Cityä nyt kuusi pistettä edellä sarjakärjessä. Sarjajohtajalla on pelaamatta vielä neljä ottelua ja Cityllä viisi.