Urallaan 112 A-maaottelua Saksan paidassa pelannut Lukas Podolski on valitellut tyytymättömyytään saamiinsa peliminuutteihin Arsenalissa. Podolski on pelannut ”Tykkimiehissä” kauden aikana vain kaksi täyttä 90-minuuttista.

– Totta kai se on turhauttavaa. Pelaan, mutta minut otetaan aina jossain vaiheessa vaihtoon. Tietenkään siihen ei voi olla tyytyväinen, jos pelini loppuu aina 60-70 minuutin kohdalla, 28-vuotias Podolski myöntää Telegraphissa.

– Se on kuitenkin pomon päätös. Isossa seurassa peliajan saaminen ei tietenkään ole aina helppoa, mutta totta kai minua harmittaa katsella pelejä kentän laidalta.

Arsenal eteni viikonloppuna rangaistuspotkukilpailun kautta FA-Cupin loppuotteluun. Nyt on aika keskittyä valtaamaan Valioliigan neljäs sija ja paikka ensi kauden Mestarien liigasta. Podolski ei suostu edes ajattelemaan toista vaihtoehtoa.

– Aina, kun et voita mitään, paineet kasvavat ja fanit alkavat hermostua. Me voimme kuitenkin voittaa FA-Cupin. Toinen tärkeä asia on vallata Valioliigan nelospaikka takaisin (Evertonilta). On katastrofi, jos emme selviä Mestarien liigaan, saksalainen julistaa.