Sami Hyypiän viime kauden aisapari ja suomalaisen tehtävät Bayer Leverkusenissa viime viikolla kontolleen ottanut Sascha Lewandowski toivottaa edeltäjänsä tervetulleiksi voitonjuhliin, mikäli kausi päättyy onnellisissa merkeissä.

– Jos kausi päättyy hyvin ja meillä on toivottavasti syytä juhlaan, olisi hienoa, jos Sami tulisi mukaan ja voisimme juoda olusen yhdessä, Lewandowski toteaa Bildin sivuilla.

Toistaiseksi lähes samanikäiset valmentajat eivät ole ajatuksia vaihtaneet Hyypiän potkujen jälkeen.

– Luulen, että Samille tekee vain hyvää olla vähän aikaa poissa parrasvaloista. Olemme kuitenkin keskustelleet kauden aikanakin aika ajoin, hän jatkaa.

Lewandowskin haastavana tehtävänä on suoriutua loppukauden viidestä ottelusta niin mallikkaasti, että Bayer Leverkusen saa juhlia paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa.

– Minusta tuntuu, että joukkue työskentelee mielellään kanssani. Meidän pitää yrittää puolustaa aktiivisemmin, pelata pallollisempana nopeammin ja nostaa tempoa sekä taktista joustavuutta. Viime aikoina olemme jääneet liikaa jumiin perusmuodostelmaamme, Lewandowski kertoo suunnittelemistaan muutoksista.