Kolumbialainen laulajatähti Shakira on tunnetusti Barcelona-puolustaja Gerard Piquen elämänkumppani. Nyt pop-laulaja on paljastanut, että hänen unelmansa jalkapalloilun puolella ulottuvat vielä paljon kauemmas tulevaisuuteen.

– Luulen, että Gerardista tulee vielä jonain päivänä Barcelonan puheenjohtajana ja minusta seuran ensimmäinen nainen. Mutta seuran täytyy olla Barca, Shakira sanoi kolumbialaisen Bocas-lehden haastattelussa.

Shakira ja Espanjan maajoukkuetoppari Pique ovat seurustelleet hieman yli kolmen vuoden ajan. He tutustuivat toisiinsa Shakiran laulaman vuoden 2010 MM-kisojen tunnuskappaleen Waka Wakan musiikkivideon kuvauksissa. Pariskunta sai Milan-pojan tammikuussa 2013.

27-vuotias Gerard Pique on Barcelonan oma kasvatti, joka on pelannut seuran ykkösjoukkueessa yhtäjaksoisesti vuodesta 2008 lähtien. Piquen isoisä Amador Bernabeu toimi vuosituhannenvaihteen molemmin puolin pitkään Barcelonan varapuheenjohtajana.

– Barca on DNA:ssani. Olen ollut Barcelonan fani syntymästäni lähtien, kasvoin Barcelonan kanssa ja koko perheeni on Barcelonan faneja, Pique totesi aikanaan Guardianille palattuaan Manchester Unitedista kasvattajaseuraansa.

Kenties Shakiran unelma ei olekaan niin kaukaa haettu.