Celtic taisteli lauantaina Skotlannin Valioliigassa 3-3-tasapelin Motherwellin vieraana. Teemu Pukkia ei kehissä nähty.

Motherwell johti ottelua parhaimmillaan jo 2-0 John Suttonin sekä Francis-Angolin osumilla. Sarjamestaruuden jo ajat sitten varmistaneet glasgow’laiset eivät kuitenkaan olleet valmiita taipumaan tappioon.

Ensiksi Anthony Stokes iski 1-2-kavennuksen ensimmäisen jakson päätteeksi. Toisen jakson alussa Georgios Samaras toi vierailijat tasoihin. Ottelun lopussa Celtic näytti suuruutensa, kun Leigh Griffiths onnistui vielä heiluttamaan verkkoja.

Motherwell ei luovuttanut vaan se käänsi vielä tappion tasapeliksi. Ottelun lisäajalla tasoituksen ampui Sutton, joka osui kaksi kertaa pelissä.

Pukki on ampunut skottiliigassa tällä kaudella viisi maalia. Edellinen osuma on helmikuun lopulta. Avauksessa suomalainen on nähty liigassa viimeksi tammikuun 29. päivä.