Serie A:ssa pitkään jopa voittotaistelussa mahtavan kauden aloituksen jälkeen olleen AS Roman runkopuolustaja Mahdi Benatia vihjaa vahvasti halustaan vaihtaa maisemaa.

Marokkolaisen mukaan hän ei ole muuten tyytymätön oloonsa Roomassa, mutta seuran tarjoaman jatkosopimuksen palkka ei ole 27-vuotiaan mieleen. Hän kuitenkin haluaa ensisijaisesti jäädä seuraan, mutta paremmalla korvauksella. Pelaaja on FIFA.com:n mukaan ollut yhdistettynä Manchester Cityn, Arsenalin ja Barcelonan kaltaisiin suurseuroihin.

– Olen vain sanonut, että kuka vain unelmoi pelata seuroissa kuten Real Madrid, Bayern München tai Manchester City. En ole koskaan sanonut, että haluan lähteä. Haluan toistaa sitä, Marokon maajoukkuekippari tarkensi hänestä liikkuneita huhuja Gazzetta dello Sportille.

Seura pyörtämässä lupaustaan

Benatia, joka liittyi seuraan Udinesesta viime kesänä, on toki sidottu seuraan vuoteen 2018 asti yltävällä sopimuksella. Mies teki kontrahdin uskomalla seuran lupauksia, jotka nyt eivät näytä pitävän.

– Saatan lähteä, mutta saatan myös jäädä ja päättää urani Romassa. Rakastan tätä kaupunkia, mutta olin liian sinisilmäinen. Viime kesänä agenttini suositteli sopimuksen tekemistä seuran kanssa. Palkka oli alempi kuin eräissä muissa tarjouksissa. Uskoin kuitenkin seuran projektiin enkä ole siirtoa katunut.

AS Roma ylsi kakkoseksi ja seura palaa vuosien tauon jälkeen Mestarien liigaan. Benatia pelasi 33 ottelussa ja teki jopa viisi maaliakin.

– Ennen kuin tein sopimuksen, seurajohto kertoi tietävänsä että ansaitsisin enemmän. He tiesivät minun hylänneen parempia tarjouksia. He sanoivat, että minun tulee osoittaa arvoni. Sitten kun voitamme mestaruuden tai yllämme Mestarien liigaan, he tarkistaisivat sopimustani. Nyt olen mielestäni osoittanut arvoni, mutta heidän tarjouksena ei ole hyväksyttävä.