The SPORT Bible julkaisi vajaa pari viikkoa sitten Twitter-tilillään mielenkiintoisen väitteen Manchester Unitedin valmentajaksi tyrkyllä olevasta Louis van Gaalista. Väite pantiin italialaishyökkääjä Luca Tonin nimiin.

 

 

Toisin sanoen, kokenut hollantilaisluotsi pudotti aikoinaan housunsa nilkkoihin pukuhuoneessa todistellessaan, että hänellä on niin sanotusti ”enemmän munaa” kuin yhdelläkään joukkueen pelaajista.

Twiitti kuulostaa varsinaiselta urbaanilta legendalta, mutta brittilehti Guardian antoi tarinalle uutta pontta kysyessään asiasta perjantai-iltana Manchester Cityn argentiinalaispuolustaja Martin Demichelisiltä. Demichelis on pelannut Tonin tavoin aikanaan van Gaalin alaisuudessa.

– Voin vahvistaa, että tarina on tosi. Mutta minä en halua olla se, joka levittää tarinoita. Nämä jutut kuuluvat pukukoppiin, joten siellä niiden tulisi myös pysyä, Demichelis kommentoi Guardianille.

Tempauksen on käytännössä pakko ajoittua kaudelle 2009-2010, jolloin sekä Toni, Demichelis että van Gaal työskentelivät Bayern Münchenin joukkueessa.