Juventus pääsi juhlimaan kolmatta peräkkäistä kotimaan mestaruuttaan maanantaina kotiyleisön eteen. Joukkue kaatoi Atalantan 1-0-lukemin, mutta mestaruus varmistui jo AS Roman tappioon Catanialle 1-4-lukemin sunnuntaina.

Juventuksen toimitusjohtaja Beppe Moratta äityi ylistämään kolmen mestaruuden isää, seuran päävalmentajaa Antonio Contea.

– Tämä on erinomainen ja uniikki suoritus. Kunnia tästä ennen kaikkea valmentajalle, joka teknisen ja ammattiosaamisen lisäksi on myös todellinen johtaja tälle ryhmälle ja on ammentanut voittavaa mentaliteettia tähän ryhmään päivästä yksi, Moratta hehkutti Juventuksen kotisivuilla.

– Olemme ylpeitä Antoniosta. Hänessä meillä on valmentaja, joka on mielestäni yksi maailman ehdottomasti parhaista. Tiesimme kaudesta tulevan vaikean, mutta pystyimme luottamaan valmentajaan sekä hänen nälkäiseen ja motivoituneeseen joukkueeseensa.

Eurokentillä Juvella ei ole mennyt yhtä hyvin. Joukkue putosi Mestarien liigasta jo lohkovaiheen jälkeen. Eurooppa-liigassa finaali kotistadionilla jäi vain haaveeksi, kun Benfica pudotti joukkueen välierässä.