Englannin maajoukkueen keskikenttämies Frank Lampard, 36, johtaa ei niin mairittelevaa tilastoa MM-historiassa.

Konkari on eniten laukauksia MM-kisoissa kautta aikojen ampunut pelaaja, joka ei ole tehnyt maalia. Hän on kirjauttanut peräti 40 laukausta MM-kisoissa ilman osumaa.

Lampard pelasi aiemmin MM-turnauksissa vuosina 2006 ja 2010. Vuoden 2010 MM-kisojen 1. pudotuspelikierroksella Lampard itse asiassa sai pallon yli maaliviivan Saksaa vastaan, mitä tuomarit eivät kuitenkaan nähneet eikä maalia hyväksytty.

Tämä onli yksi merkittävimmistä tapahtumista, jotka johtivat näissä kisoissa vihdoin siihen, että maalien synty voidaan vahvistaa videoteknologialla.

Lampard pääsi ensimmäistä kertaa kentälle tässä turnauksessa tiistaina 0-0-tasapelissä Costa Ricaa vastaan. Hän pelasi avauksessa ja sai tililleen yhden laukauksen ottelussa.

Kakkosena on Nigerian paidassa takavuosina MM-kisoissa pelannut Jay-Jay Okocha 33 laukauksellaan. Kolmas on Brasilian MM-kultaan kapteenina vuonna 1994 johdattanut Dunga (29).

Nelossijalla Italian Giancarlo Antognoni, joka juhli MM-kultaa vuonna 1982 ja viides saksalainen Thomas Hässler, joka edusti maataan MM-kisoissa vuosina 1994 ja 1998.