SJK:n vahva taival Veikkausliigassa sai perjantaina jatkoa, kun joukkue nappasi 0-1-voiton TPS:n vieraana.

Voitto oli ryhmälle jo kuudes putkeen. Illan ainokaisen viimeistellyt Toni Lehtinen myönsi joukkueessa olevan vaikean alkukauden jälkeen mainio tunnelma.

– Palaset on loksahtaneet kohdalleen. Alkukaudestakin pelattiin kuitenkin ihan hyvin. Ei vain saatu pisteitä. Nyt niitä on tullut, neljännen maalinsa tällä kaudella iskenyt hyökkääjä pohti.

Illan ainokainen syntyi melkoisen kuvion päätteeksi. Läheltä tullut vapari pelattiin lyhyillä syötöillä ohi hölmistyneen muurin ja lopulta ohi Jukka Lehtovaaran.

– Kyllä sitä on harjoiteltu. Onnistui nyt paremmin kuin aiemmin treeneissä, Lehtinen virnisti.

”Ei sattumaa”

Myös päävalmentaja Simo Valakari oli tyytyväinen illan kamppailuun. Joukkuen sai revanssin kauden ensimmäisestä kohtaamisesta.

– Viimeksi kun oltiin täällä, hävittiin. Siinä mielessä ei ollut mukava tulla. Ei tämä mikään helppo paikka ole pelata.

Kuusi voittoa ja edellinen tappio viimeksi toukokuussa. SJK:n kohdalla voidaan muuten puhua tällä hetkellä kuitenkin varsin helposta suorittamisesta. Siitä kertoi jo luovasti syntynyt maali.

– Ei se kuusi voittoa putkeen ole sattumaa. Eikä me alkukaudestakaan huonosti tosiaan pelattu. Nyt vain usko siihen omaan tekemiseen on noussut, Valakari kiitteli.

Voitto nosti SJK:n sarjataulukossa jo toisena olevan FC Lahden kantaan. Seinäjoella odotukset ovat silti yhä maltilliset.

– Seuran virallinen tavoite on päästä yhä viiden joukkoon, Valakari kiteytti.

Ilari Isotalo, Turku
Twitter: @IlariIsotalo