HIFK ja Ilves tahkosivat maalittoman tasapelin Ykkösen kärkikoitoksessa. Silti runsaslukuisella yleisöllä riitti jännitettävää.

Ottelua oli saapunut seuraamaan 2 670 silmäparia. Jo ensimmäisellä puoliajalla riitti tapahtumia. Jakson jännittävin tilanne koettiin, kun Ilves sai rangaistuspotkun. Jonne Hjelmin veto painui kuitenkin metrin yli putken. Toisella jaksolla molemmilla oli myös omat paikkansa ratkaista peli, mutta verkot eivät soineet.

– Se rankkari olisi voinut ratkaista aika paljon tänään ja sillä tavalla oltiin onnekaita. Muuten olimme hyvin pelissä mukana ja ottelu meni suunnitelmiemme mukaan. Ilves on meille aika sopiva vastustaja, HIFK:n valmentaja Jani Honkavaara tokaisi Ilveksen verkkosivuilla.

Ilveksen luotsi puolestaan pettyi lopputulokseen.

– Tasapeleillä ei kovin pitkälle päästä tässä sarjassa. Meillä on omat ongelmamme pelaamisessa, mutta tuo meidän taistelu ja loppuun asti yrittäminen on ollut hyvää.

– Edellisessä kohtaamisessamme alkukaudella meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia HIFK:n kanssa ja nyt petrattiin. Rankkari olisi voinut olla pelin käännekohta ja joskus menee, joskus ei. Molemmat joukkueet pelasivat rehdin kamppailun ja harmittaa, kun ei saatu sitä maalia tehtyä, Malinen kommentoi.

Ykkösen tulokset 26.6.

FC Jazz – JIPPO 0-1
Ilves – HIFK 0-0
PK-35 Vantaa – KTP 2-2
Viikingit – JJK 2-3