Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua ja etenkin MYPAn ja KuPSin välillä nähtiin todellinen maalijuhla.

MYPAn johtotähtenä hääri Aleksi Ristola (45. ja 76. minuutti), joka teki kaksi maalia kuopiolaisten verkkoon. Ats Purje vei KuPsin ensin johtoon rankkarista ottelun 7. minuutilla, kunnes Ristola tasoitti jakson lopussa. Pekka Sihvola vei kotijoukkueen johtoon (67), Aleksi Paananen tasoitti (74), mutta Ristola kruunasi iltansa toiselle osumalla 76. minuutilla vieden MYPAn jo 3-2-johtoon.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä lisää maaleja nähtiin, kun Valeri Minkenen osui 4-2 (84), Ville Salmikivi 5-2 (87) ja Ats Purje rankkarista 5-3 (90).

Espoossa Honka mitteli TPS:ään vastaan. Nnaemeka Anyamele maalasi 12. minuutilla Hongan johtoon, mutta Mikko Hyyrynen tasoitti pelin 52. minuutilla loppulukemiksi 1-1.

VPS ja IFK Mariehamn lähtivät toiselle jaksolle 1-1-lukemissa – maalintekijöinä Diego Assis (20) ja Vepsulla Sebastian Strandvall (30). Jani Lyyski oli maarianhaminalaisten sankari, kun mies iski kolme minuuttia ennen ysikymppistä 2-1-voittorysän.

Rovaniemellä kotijengi RoPS hävisi FC Lahdelle 0-1. Jani Tanska osui matsin 50. minuutilla. FC Lahti vankisti asemiaan sarjakakkosena.