HJK:n voittomaalin puskenut ja hyvän ottelun Klubin takalinjoilla pelannut Valtteri Moren oli totta kai tyytyväinen siihen, kuinka HJK esiintyi FK Rabotnickia vastaan.

Vaikka kotijoukkueen maalimäärä jäi kahteen, olisi aineksia ollut useampiinkin osumiin.

– Paikkoja oli tehdä lisääkin maaleja. Kun olisimme laittaneet niistä sisään, niin olisi ollut helpompaa. Menimme kuitenkin jatkoon, ja se on pääasia, jutteli Moren pelin jälkeen.

Moren puski 2-0 –maalin ottelun 26. minuutilla Nikolai Alhon antamasta kulmapotkusta.

– Koitimme pelata pallon juuri sille alueelle, mihin se tulikin. Pallo tuli vastustajan ensimmäisen pelaajan yli, ja koitin jatkaa sen takatolpan tuntumaan. Ei ollut mikään helppo asento puskea, kun oli menossa etutolpalle. Se sitten sujahti sisään, kertasi puolustaja.

Rabotnicki ei saanut lopun painostuksen poikasestaan huolimatta vaarallisia tasoituspaikkoja ottelun loppuminuuteilla. HJK:n kolmas maali oli tosiasiallisesti lähempänä kuin tasoitus.

– Koko ajan oli luottavainen olo. Saimme klaarattua koko joukkueen avulla tilanteet. He eivät saaneet mitään vaarallisimpia paikkoja. He nostivat miehiä paljon ylös, ja sitä kautta me saimme vaarallisia vastahyökkäyksiä.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen