Liverpool nettosi Luis Suarez -kaupassa Barcelonalta jopa yli 90 miljoonaa euroa.

Joukkue on jo hankkinut tänä kesänä neljä uutta vahvistusta, mutta Suarez-rahojen myötä Pool saattaa intoutua törsäämään yhteensä ennätykselliset 100 miljoonaa puntaa (yli 125 milj. euroa), kertoo brittilehti Daily Mail.

Chileläinen Alexis Sanchez valitsi Liverpoolin sijaan Arsenalin, ja hyökkäyspää on nimenomaan se osa-alue, jolle Brendan Rodgersin miehistö kaipaa täydennystä.

Daily Mailin mukaan yksi varteenotettava vaihtoehto on QPR:n ja Ranskan maajoukkueen hyökkääjä Loic Remy, joka on aiemmin yhdistetty huhuissa Arsenaliin.

– Jo tekemillämme hankinnoilla ei ole mitään tekemistä Luisin (Suarez) lähdön kanssa. Nämä pelaajat olimme korvamerkinneet jo paljon aiemmin, huomauttaa Rodgers Daily Mailille.

– Viime kaudella tunsimme, ettei meillä ollut koskaan tarpeeksi syvyyttä joukkueessa. Nyt olemme Mestarien liigassa, joten meidän täytyy varmistaa itsellemme mahdollisimman vahva miehistö.

Mainitusta 100 miljoonasta punnasta 57 miljoonaa on mennyt kesällä Rickie Lambertin, Adam Lallanan, Lazar Markovicin ja Emre Canin hankintaan.