Hallitseva mestari HJK ja sarjanousija SJK kohtaavat toisensa lauantaina Veikkausliigan kärkikamppailussa klo 16.

SJK kertoo kotisivuillaan, että Seinäjoelta on lähdössä Helsinkiin ”satamäärin” väkeä tukemaan omiaan, joten edessä lienee mainio jalkapalloilta.

– Odotettavissa on loistava futismatsi. Hieno stadion, paljon yleisöä ja paljon faneja – Seinäjoeltakin lähtee sinne paljon ihmisiä paikalle. Joten uskon että siitä tulee hieno tapahtuma, sanoo SJK päävalmentaja Simo Valakari.

– Samoilla aseilla lähdetään kuin tähänkin asti. Meidän täytyy pitää joukkuepeli tiiviinä, täytyy puolustaa sekä hyökätä hyvin joukkueena. KuPS-matsista kun pyritään parantamaan – tehdään paikoista maalit, syötetään vähän paremmin ja terävämmin, niin hyvä tulee, Valakari puntaroi.

– HJK ei ole niin paljon parempi joukkue, että menisimme sinne vain puolustamaan. Uskon että me voimme pistää heidät koville myös, kuten nähtiin jo viime ottelussakin siellä. Hävisimme silloin vasta aivan lopussa, mutta meillä oli myös omat hetkemme ja olisimme jopa voineet voittaa sen ottelun, huomauttaa loukkaantumisen jälkeen paluun kentille tehnyt SJK-kapteeni Pavle Milosavljevic.