TPS yrittää hankkia vielä loppukaudeksi pelaajavahvistuksia. Vain kuitenkin, jos talous sen sallii.

TPS kertoo verkkosivuillaan yrittäneensä jatkaa Igor Jovanovicin ja Thomas Agyirin kesäkuun lopulla umpeutuvia sopimuksia, mutta resurssit eivät yksinkertaisesti riittäneet tähän.

– Molemmat pelaajat olisi haluttu pitää, mutta se ei ollut nyt mahdollista. Kiitokset heille molemmille siitä, että olivat alkukauden mukana erittäin edullisilla sopimuksilla, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Reini painottaa seuran verkkosivuilla.

– Meidän täytyy katsoa nyt vaan eteenpäin ja katsoa mihin resurssimme loppukauden osalta riittävät. Me teemme todellakin kaikkemme, että pystysimme vahvistamaan TPS:n liigajoukkuetta loppukautta ajatellen, Reini lupaa.

TPS on sarjataulukossa viimeisellä sijalla ja putoamisvaara on todellinen.

– Yritämme urheilullisella puolella tietysti säilyttää kaikin mahdollisin keinoin sarjapaikkamme Veikkausliigassa, mutta sen täytyy tapahtua kuitenkin talouden ehdoilla.

– Koetamme vahvistaa talouttamme nyt erilaisin toimenpitein siten, että pystysimme vielä vahvistamaan joukkuetta kauden ratkaisupeleihin. Samalla meidän täytyy pitää kuitenkin huolta siitä, että taustayhtiömme pysyy hengissä, Reini tiivistää.