Arsenal on tekemässä todellista yllätyshankintaa; ainakin mikäli pelaaja-agenttia Milan Calasania on uskominen. Hänen mukaansa Arsenalin manageri Arsene Wenger soitti ja kertoi haluavansa Calasanin asiakkaana olevan kärkimiehen Nikola Zigicin, 33, Lontooseen.

– Se on totta. Wenger soitti minulle tiistaina ja kertoi haluavansa Zigicin Arsenaliin, Calasan kertoi Sport-lehdelle.

– On selvää ettei tuollaista tarjousta voi hylätä, mutta Zigicin itse täytyy tehdä päätös asiasta.

Arsenalin hyökkäysosastolla on vajetta, koska hyökkääjä Olivier Giroud on loukkaantunut. Seura ei ole virallista tietoa vammasta antanut, mutta mediassa puhutaan jopa kolmen-neljän kuukauden lepotauosta nilkkavamman vuoksi.

Maali voitokkaassa Liigacupin finaalissa Arsenalin verkkoon

Serbialaishyökkääjä Zigic on pelannut Valioliigassa urallaan yhden kauden – 2010-2011 – Birminghamissa. Hän teki viisi maalia 25 otteluun. Yksi näistä oli avausmaali Liigacupin finaalissa, missä Birmingham yllätti juuri Arsenalin helmikuussa 2011. Serbilla on kokemusta myös La Ligasta vuosien ajan aiemmin uraltaan.

Zigic on yhä kirjoilla Birminghamissa, joka pelaa Championshipissa. Seura haluaa miehestä eroon eikä hän kuuluu nykyiseen pelaavaan kokoonpanoon. Zigic toisi Arsenalin hyökkäykseen voimaa ja kokoa 202-senttisellä varrellaan. Agentin mukaan Zigicin perässä on myös seuroja Turkista ja Sveitsistä.