HJK:n laitapelaaja ja yksi Eurooppa-liigan paikan tuoneen vierastasapelin sankareista, vapaapotkumaalin 3-3-ottelussa (HJK yhteismaalein 5-4-jatkoon) torstaina tehnyt Nikolai Alho on yhä onnensa kukkuloilla jatkopaikasta.

Alho ampui erittäin tärkeän 2-2-tasoituksen 75. minuutilla, minkä jälkeen Rapid oli kahden maalin päässä jatkopaikasta. Molemmat osuivat vielä kertaalleen, mikä vei HJK:n jatkoon.

– Huh, ei tajua vieläkään. Väsynyt ja onnellinen, niin sanotaan ja nyt tiedän täsmälleen mitä sanapari tarkoittaa. Oli upea voittaa ja saada vielä tehdä elämäni tärkein maali. Todella hieno ilta, ja illan päätöksenä jatkopaikka, Alho kommentoi pelaajatallinsa OrsaSportin kotisivuilla.

HJK:n pelaajia on menestyksen vuoksi viety jo kesän siirtoikkunan aikana ulkomaille. Kysyntää lienee olevan, koska menestyminen juuri europeleissä herättää seurat. Alho haluaa nyt kuitenkin keskittyä vain helsinkiläisseuraan.

– Yksi suurimmista unelmistani on pelata Eurokilpailuissa HJK-paidassa ja nyt unelmastani tuli totta! Loistava syksy tulossa, kuusi europeliä, taistelu mestaruudesta ja vielä cup-finaali! Tämä vuosi on ollut todella tärkeä ja upea, paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa, Alho iloitsee.

Europeleihin täynnä uskoa

HJK kohtaa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa FC Torinon, FC Kööpenhaminan ja belgialaisen Club Brüggen. Arvonta oli siis suotuisa pelillisesti ajatellen.

– Upea lohko, loistavia jengejä ja kaikki yhden lennon päässä ja futispaikkoja. Tavoite on mennä jatkoon lohkosta..ei tätä tähän lopeteta!