Huuhkaja-peluri Markus Halstin edustaman Malmön pelitahti on heinä-elokuussa todella tiivis ja joukkueen luottomiehellä riittää mietittävää myös kentän ulkopuolella.

Malmö voitti viikolla kotonaan Örebron 3-2 noustuaan kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon toisella puoliajalla ja lauantaina edessä on Geflen kohtaaminen vieraskentällä.

– Itse sain huilata tuon viikon ottelun ja tarkoitus olisi ollut huilata myös lauantain vieraspeli Gävlessä. Joukkueen mukana nyt kuitenkin olen, Halsti kertoi pelaajatallinsa OrsaSportin kotisivuilla.

Malmö johtaa sarjaa kuden pisteen erolla ennen viikonlopun pelejä. Joukkue on myös hallitseva Ruotsin mestari.

”Itsellä stressaavin tilanne koko joukkueessa”

Malmö on kierrättänyt onnistuneesti pelaajia otteluruuhkassa, mutta Halsti on keskiviikkoa lukuun ottamatta joutunut urakoimaan melkoisesti. Nyt mietteet ovat paljolti myös kentän ulkopuolisissa asioissa.

– Itsellä on vielä kaikista stressaavin tilanne koko joukkueessa, kun kotona odottaa viimeisillään raskaana oleva tyttöystäväni. Koko ajan olen valmiudessa lähtemään seuraavalla lennolla kotiin, Halsti kertoi matkalla Gävleen.

Malmö pelaa kotimaan sarjan lisäksi vielä Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella. Vastassa otteluparissa on Salzburg. Voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen, häviäjä pelaa syksyn Eurooppa-liigassa.