MYPA:lla on kova koitos edessä lauantaina, kun sarjakärki HJK matkustaa seuran vieraaksi. Kotona MYPA on esiintynyt tuloksellisesti vahvasti.

– Fiilikset ovat oikein hyvät. Pelasimme viimeksi lähes koko ottelun 10 pelaajalla. Nyt tarkoituksena on pitää 11 miestä kentällä. Vastus on tietysti kova. Kotiyleisö ansaitsee arvosanaksi kymmenen ja plus. Olemme saaneet siivet selkäämme upean tuen ja tunnelman ansiosta, päävalmentaja Antti Muurinen hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

HJK on eurokiireiden keskellä, mutta se ei Muurisen mukaan anna ratkaisevaa etua isännille.

– Luulen, että HJK käyttää meitä vastaan vähän rotaatiota. Täytyy silti muistaa, että HJK on se seura Suomesta, jolla on kaksi joukkueellista pelaajia, Muurinen painottaa.

Kotikentällään HJK oli selvästi parempi voittaen MYPA:n 4-0-lukemin. Miten käy tällä kertaa?

– Pääsemme pelaamaan hyvistä lähtökohdista HJK:ta vastaan. Vastustajalla on kova paine menestyä, sillä he eivät hyväksy häviöitä Veikkausliigassa. Olemme yllättäjän asemassa, ja se sopii meille. Meidän pitää käyttää se hyödyksi, Muurinen painottaa.

MYPAn loukkaantumisosastolla on HJK-ottelun alla ruuhkaa. Pitkäaikaispotilaiden Stefanon, Sasha Anttilaisen ja Toni Lindbergin lisäksi Kassiano ja Tommi Vesala ovat yhä sivussa. Dema on KuPSia vastaan saadun suoran punaisen kortin seurauksena pelikiellossa. Pekka Sihvola mursi samassa pelissä poskensa, eikä pelaa HJK:ta vastaan. Muurisen mukaan Atte Hoivala on ollut myös kipeänä.